Trixi van Conrad Kobbe (2024)

Conrad Kobbe

GEHARD IN DE OERWOUDEN, TREKT CONNY COLL DOOR HET WILDE WESTEN, VECHTEND TEGEN HET ONRECHT. MAAR HOE VLUG HIJ OOK IS, ZIJN FAAM SNELT HEM VOORUIT ... Conny Coll wordt een Trixi - een G-man! Vereerd en gevreesd tegelijk ... Hij bevindt zich in een wereld vol avontuur. Het Wilde Westen is zijn terrein en hij ontmoet indianen, goudzoekers, bankiers, outlaws, gokkers en gunfighters. De avonturen van Conny Coll zijn op waarheid gebaseerd en kunnen dan ook moeilijk vergeleken worden met de gewone westerns, die veel minder aan tijd en plaats zijn gebonden. Conrad Kobbe heeft het leven in de tijd van zijn beroemd geworden hoofdpersoon nauwkeurig beschreven. In dit eerste deel worden de jeugdjaren van Conny Coll, die hij doorbracht in de wildernis aan de Black River, nog niet helemaal doorgenomen: we maken al snel kennis met de ‘volwassen’ held.

Toon details

Schrijf een recensie

Registreren

Inloggen

Trixi van Conrad Kobbe (1)

Is Trixi het boek voor jouw Reading Challenge?

Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

De CaminoAnya Niewierra
Flamingo BeachSuzanne Vermeer
Waarom we logenKarin Slaughter
Leef je nog?M.J. Arlidge
De nomadeAnya Niewierra
De kliniekHelen Fields
De duikSara Ochs
De bonusmoederInge van Prooijen
De schuldHans Rosenfeldt Michael Hjorth
De Man met Duizend GezichtenLex Noteboom

Gesponsord

Trixi van Conrad Kobbe (12)

Wanneer zijn ploeg vastloopt door een reusachtig bot, gaat Boer Boris samen met Berend en Sam op onderzoek uit. Van welk dier zou dit bot kunnen zijn? Een cavia? Een marmot?

Trixi van Conrad Kobbe (13)

Marie zit op de beste school van de wereld met de allerliefste juf. Als haar klas uitgenodigd wordt om een week te ruilen met een andere klas, logeert Marie zelfs in een villa met zwembad en paarden.

Trixi van Conrad Kobbe (14)

De TikToks die geheimen van leerlingen én docenten onthullen, zijn enorm populair op Lauries school. Maar is het wel echt ongeluk als een meisje uit een van de sappigste TikToks om het leven komt?

Trixi van Conrad Kobbe (15)

Met zeven sleutels kan een bont gezelschap reizigers de schat van de meedogenloze Roverkoning in handen krijgen, als ze langs de zeven bewakers kunnen komen.

Trixi van Conrad Kobbe (16)

Noura leeft met een groot geheim – haar moeder mag absoluut niet ontdekken dat ze bij volle maan in een weerwolf verandert. En dan is er nog dat andere grote geheim ...

Trixi van Conrad Kobbe (17)

Als het afbrokkelende gebouw van Brams middelbare school wordt gesloten, moet hij ergens anders heen dan zijn beste vriend, Theo Thorbecke. Kunnen ze de school nog redden?

Trixi van Conrad Kobbe (18)

De kikkertjes maken weer met veel plezier en humor hun stripboeken. Met hun opbrengsten kunnen ze snoep kopen. Of kunnen ze het beter samen aan iets anders besteden?

Trixi van Conrad Kobbe (19)

Waakgorgel Jukko vertelt de Waakgorgeltjes-in-Opleiding en Melle dat er boven de poolcirkel een groot leger Brutelaars oprukt. De verdedigende Gorgels vallen allemaal in slaap.

Trixi van Conrad Kobbe (20)

Drie tieners bekennen de moord op Mirza. Alle drie hebben ze een motief, maar slechts een van hen is de dader. Wie viel Mirza aan op het feest? Wie is de mystery guest?

Trixi van Conrad Kobbe (21)

Er is een landelijke internetstoring en nu kunnen Quinn en Aaron geen huiswerk maken. Ze moeten een voldoende halen, anders moeten ze stoppen met hun videokanaal.

Trixi van Conrad Kobbe (22)

Een ode aan de allesoverstijgende kracht van vrouwenvriendschap en een intiem portret dat een nooit eerder getoonde kant van Marilyn Monroe laat zien.

Trixi van Conrad Kobbe (23)

Als haar vader haar herinneringen vertelt die niet rijmen met de geschiedenis zoals zij die kent, gaat Olga twijfelen over haar achtergrond.

Trixi van Conrad Kobbe (24)

Dit is het sensationele verslag van hoe Red Bull luidruchtig de Formule 1-wereld instapte en steeds succesvoller werd om uiteindelijk de sport te domineren met Max Verstappen.

Trixi van Conrad Kobbe (25)

Twee advocaten, de een wit, de ander zwart, proberen hun ten onrechte beschuldigde zwarte verdachte van de doodstraf te redden.

Trixi van Conrad Kobbe (26)

Tijdens een roerige debatavond aan de universiteit in Kiev verklaart Dani's jeugdvriend Pavel dat het socialisme dood is. Wanneer Pavel vervolgens verdwijnt, gaat Dani naar hem op zoek.

Trixi van Conrad Kobbe (27)

Journalist Gina deed jarenlang verslag van oorlogen over de hele wereld, maar sinds kort is ze correspondent in Rome. Na een zwoele zomeravond belandt ze in bed met haar jeugdvriend Okke.

Trixi van Conrad Kobbe (28)

Wanneer Poppy anonieme brieven ontvangt, betrokken is bij een ongeval en verrast wordt door een groot geldbedrag, wordt haar veerkracht zwaar op de proef gesteld.

Trixi van Conrad Kobbe (29)

Schrijfster Keet ontdekt dat de eigenaresse van een sjofele strandtent waar ze graag komt, illegaal onderdak biedt aan een groepje jongeren.

Trixi van Conrad Kobbe (30)

Bruce Cable, de extravagante boekhandelaar die zijn winkel bestiert op Camino Island, en de groep schrijvers die hij om zich heen heeft verzameld staan voor een nieuwe uitdaging.

Trixi van Conrad Kobbe (31)

Tanya, een Britse exchange student, komt een jaar lang in het gezin van Natalie en Matt wonen in hun luxe huis in Los Angeles. Ze begint steeds meer te lijken op hun overleden dochter Anabel.

Trixi van Conrad Kobbe (32)

Wanneer haar buurvrouw Kira dood wordt aangetroffen denkt iedereen aan zelfmoord. Maar Nancy is ervan overtuigd dat er kwade opzet is.

Trixi van Conrad Kobbe (33)

Amsterdam, 1824. In de kinderkolonie heerst een hard regime van tucht en discipline. Samen maken Karel en Lize een plan: proberen te ontsnappen uit Veenhuizen ...

Trixi van Conrad Kobbe (34)

Cornelisse en Wertheim selecteerden de mooiste en indrukwekkendste verhalen uit 12,5 jaar Echt gebeurd. Ook op papier beklijven deze verhalen. Een feest om te lezen!

Trixi van Conrad Kobbe (35)

Het team is een oude sekte op het spoor als plotseling de cold case roodgloeiend wordt: een jonge vrouw is sinds een paar dagen spoorloos verdwenen...

Trixi van Conrad Kobbe (36)

Pim Franssen beschrijft zijn reis vol beproevingen van twee jaar en twee dagen door 26 Afrikaanse landen in een oude Land Cruiser.

Trixi van Conrad Kobbe (37)

Over vergeving, spijt hebben van altijd maar doorgaan, het plezier van simpel leven en de kracht die schuilt in gewoon geluk.

Trixi van Conrad Kobbe (38)

Op Ivy's safari’s worden dieren alleen gefotografeerd. Ze stuit daarbij op verzet van de andere witte jagers, maar ze zet vastberaden door.

Trixi van Conrad Kobbe (39)

De zeventigjarige Cecilia kijkt ernaar uit de zomer ongestoord aan de kust door te brengen. Dit plan wordt echter verstoord als ze een onverwachte gast aantreft.

Trixi van Conrad Kobbe (40)

Met zijn kenmerkende opgerolde sokken, zijn taaiheid en wilskracht hoort Søren Lerby bij de absolute boegbeelden van het voetbal.

Trixi van Conrad Kobbe (41)

Als de jonge Ned Maddstone zich na een uit de hand gelopen grap op school plots in een streng bewaakte gevangenis bevindt, ziet de toekomst er veel minder rooskleurig uit.

Trixi van Conrad Kobbe (42)

Als je het lastig vindt om je gewoontes te veranderen, ligt dat niet aan jou. Slechte gewoontes blijf je herhalen, omdat je de verkeerde methode gebruikt.

Trixi van Conrad Kobbe (43)

Miljardair Georg zoekt hulp bij zijn vriend Joe Carling, voor zijn spoorloos verdwenen kleinzoon en enige erfgenaam. Iemand heeft er baat bij heeft als Filip nooit gevonden wordt …

Trixi van Conrad Kobbe (44)

Dumoulin wordt geconfronteerd met plekken waar nederlagen, crashes en rivalen een voedingsbodem bleken voor twijfels, frustraties en onzekerheden.

Trixi van Conrad Kobbe (45)

Het jaar van Gwen van Poorten varieerde van paddoceremonies tot botox, van met je partner naar Burning Man en je daar verloven tot het verbreken van die verloving.

Trixi van Conrad Kobbe (46)

Qmusic-dj en brandweerman Tom geeft aan de hand van heftige, verdrietige, leuke en soms idiote verhalen een eerlijk en inzichtelijk beeld van het leven van een brandweerman.

Reageren op Trixi

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.

Trixi van Conrad Kobbe (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated:

Views: 6067

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.