Ervaren Business- en Informatie Analist (medior/senior) | Utrecht | CGI Nederland (2024)

Locatie

Utrecht

Vacature in het kort

Duik in de wereld van digitale transformatie binnen de bancaire sector als ervaren Business- en Informatie Analist. Bij ons draag je bij aan het realiseren van klantdoelen door middel van analyse en ontwerp, met focus op het verbeteren van IT-oplossingen, producten, kostenbeheersing en procesoptimalisatie. Werk in een dynamisch team, waar eigenaarschap, flexibele werktijden en de mogelijkheid tot aandeelhouderschap unieke voordelen zijn. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.

Volledige vacaturetekst

Ervaren Business- en Informatie Analist (medior/senior)

Position Description
Werk jij graag aan vraagstukken en oplossingen binnen de bancaire sector waarmee je onze opdrachtgevers helpt bij hun digitale transformatie? Heb jij ervaring in het werken op het snijvlak tussen business en IT in de financiële sector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol in ons team
Als ervaren Business- en Informatie Analist, speel je een belangrijke rol in het helpen van onze klanten bij het bereiken van hun doelen door middel van analyse en ontwerp. Je bent betrokken bij verschillende aspecten, waaronder het opzetten en implementeren van nieuwe IT-oplossingen en bancaire producten, het verminderen van kosten en risico's, en het optimaliseren van bedrijfsprocessen en ondersteunende informatiesystemen. Jij pakt jouw rol in het Scrum team of vervult de rol van Product Owner. Jij achterhaalt de wensen en eisen van de klant en stelt op een gestructureerde wijze de specificaties op die je uitlegt aan het development team. Hierbij denk jij mee over de grenzen van je eigen functie. Jij communiceert met belanghebbenden en adviseert over de gevolgen van hun eisen en wensen. Je maakt daarbij gebruik van methoden zoals use cases, user stories, gegevensmodellen, procesmodellen en gebruikershandleidingen.

Hoe jij ons team versterkt
Jij hebt een scherpe blik en bent oplossingsgericht. Door anderen te motiveren weet jij duidelijk richting te geven aan verandering. Jij bent proactief en een echte teamspeler. Jij kan goed schakelen met de business en de ontwikkelaars. Daarnaast heb jij:
• Een relevante HBO of WO opleiding (Informatica, Informatiekunde of Bedrijfskundige richting)
• 4-6 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in een ICT omgeving als
• Business/Informatie Analist of in soortgelijke rollen, zoalsFunctioneel Ontwerper of Business Proces Analist
• Ervaring met (Scaled) Agile of DevOps methodiek en werken in Agile teams
• Ervaring in het opstellen van use cases, user stories
• Ervaring en kennis van bancaire producten en het bancaire landschap
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie-, transport- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld. We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.
Als Business Analist kom je te werken voor de unit Banking binnen de sector Financial Services. Binnen Financial Services erkennen leiders van banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen dat de implementatie van wet- en regelgeving, parallel aan de digitale transformatie, invloed heeft op de hele organisatie en alle bedrijfsdomeinen.

We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.
Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!

Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Mirella van der Vlist, Director Consulting Services via 06-1320 0704 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via 06-204 511 05 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.

Your future duties and responsibilities

Required qualifications to be successful in this role

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

Life at CGI is rooted in ownership, teamwork, respect and belonging. Here, you’ll reach your full potential because…

You are invited to be an owner from day 1 as we work together to bring our Dream to life. That’s why we call ourselves CGI Partners rather than employees. We benefit from our collective success and actively shape our company’s strategy and direction.

Your work creates value. You’ll develop innovative solutions and build relationships with teammates and clients while accessing global capabilities to scale your ideas, embrace new opportunities, and benefit from expansive industry and technology expertise.

You’ll shape your career by joining a company built to grow and last. You’ll be supported by leaders who care about your health and well-being and provide you with opportunities to deepen your skills and broaden your horizons.

Come join our team—one of the largest IT and business consulting services firms in the world.

J0724-0051

Bedrijfsomschrijving

CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.De kracht van CGI zit in het uitstekende teamwork. Dat is altijd het fundament geweest van onze projecten. Samen successen boeken door het maximale uit elkaar te halen. Het begint bijna vanzelfsprekend te worden, al is dat het natuurlijk niet. Ons geheim? De samenhang tussen vakinhoud en de omgang tussen collega’s onderling zijn de ingrediënten van ons succes. Niet voor niets scoren we hoog op klant- en medewerkerstevredenheid. Dat zegt genoeg!Als jij aan je verhaal bij CGI begint, verbeter je niet alleen de levens van andere mensen maar doet CGI hetzelfde voor jou. Wij zijn toegewijd aan jouw persoonlijke groei en welzijn.Of je nu een startende of een ervaren IT-professional bent, CGI biedt jou mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.Onze kleine, zelfsturende teams houden je geïnspireerd en helpen je om wat je goed doet, nóg beter te doen. Met meer dan 76.000 experts wereldwijd vind je bij ons een enorme bron aan kennis, ervaring en ondersteuning waar je op terug kunt vallen.

Ervaren Business- en Informatie Analist (medior/senior) | Utrecht | CGI Nederland (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 6093

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.